barbeque

50 JAAR WANDELVERENIGING NOAD BOCHOLTZ 1969-2019

Algemeen

De wandelsportvereniging NOAD Bocholtz is op 12 juli 1969 opgericht. In 2019 bestaat wsv NOAD dus 50 jaar. Begonnen als een klein groepje wandelaars uitgegroeid tot een gezonde, goed functionerende vereniging van ruim 120 leden. Het jubileumjaar 2019 willen we nadrukkelijk gebruiken om NOAD nog meer op de kaart te zetten. Al onze wandelactiviteiten zullen in het teken staan van het 50 jarig bestaan. Zo hebben we de Keiendorptocht 2019 verschoven naar 31 maart zodat we op 30 juni de ‘Jubileumtocht 50 jaar NOAD’ kunnen houden. Natuurlijk staan ook de sinds jaar en dag bekende wandeltochten ‘de Mergellandroute’, ‘Woensdagwandelingen’ en ‘Oliebollentocht’ op het programma in 2019.

Feestdag 14 september 2019

Uiteraard laat het bestuur deze mijlpaal in het bestaan van onze vereniging niet zo maar voorbij gaan. Op zaterdag 14 september 2019 zal het 50 jarig bestaan van onze wandelvereniging groots worden gevierd. Het zal geen tentfeest worden zoals bij het 25 jarig bestaan maar wel een hopelijk feestelijke, spetterende en gezellige feestdag en feestavond. Een jubileumcomité heeft van het bestuur de opdracht en de vrije hand gekregen om deze feestdag voor te bereiden en te organiseren. Vanaf 19.00 vindt er een openbare receptie plaats waar voor iedereen gelegenheid is om zowel onze jubilerende vereniging als onze 50 jarige en 25 jarige jubilarissen te feliciteren.

Jubileumtocht zondag 30 juni 2019 was een succes

De ‘Jubileumtocht 50 jaar NOAD’ heeft onder prachtige weersomstandigheden plaatsgevonden. Het was een 'tropische dag' en er hadden zich behoorlijk wat deelnemers vooraf aangemeld via onze facebookpagina, telefonisch via de mail en mondeling. Ook waren er bussen met vereniigingsleden uit het Brabantse land en vanuit België aangekondigd.

Han Pirovano had voor een schitterend parkoers gezorgd en alle afstanden hadden in Eys een rust- controlepost. Veel lovende reacties tijdens maar ook na deze tocht konden we horen. Afwisselend en gevarieerde routes in deze mooie heuvelachtige omgeving.

We kijken terug op een geslaagde wandeling met voldoende deelnemers: 738 wandelaars. Dankzij de hulp van veel vrijwilligers tijdens de voorbereidingen en bij de tocht hebben we dit kunnen realiseren. Iedereen hartelijk dank