• 3 juli, 7 aug, 4 sept, 2 okt

Kruinweg 3, 6369 TZ Simpelveld

Irmstraat 23 6369 VL Simpelveld

Privacybeleid

Wandelsportvereniging NOAD Bocholtz hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

Zie voor ons Privacybeleid in de menubalk hierboven onder kopje "Start".

50 JAAR WANDELVERENIGING NOAD BOCHOLTZ 1969-2019

De wandelsportvereniging NOAD Bocholtz is op 12 juli 1969 opgericht. In 2019 bestaat wsv NOAD dus 50 jaar. Begonnen als een klein groepje wandelaars uitgegroeid tot een gezonde, goed functionerende vereniging van ruim 120 leden. Het jubileumjaar 2019 willen we nadrukkelijk gebruiken om NOAD nog meer op de kaart te zetten. Al onze wandelactiviteiten zullen in het teken staan van het 50 jarig bestaan. Zo hebben we de Keiendorptocht 2019 verschoven naar 31 maart zodat we op 30 juni de ‘Jubileumtocht 50 jaar NOAD’ kunnen houden. Natuurlijk staan ook de sinds jaar en dag bekende wandeltochten ‘de Mergellandroute’, ‘Woensdagwandelingen’ en ‘Oliebollentocht’ op het programma in 2019. De plannen rondom de feestelijke viering van ons jubileum moeten nog uitgewerkt worden.

Wandelsportvereniging NOAD

Deze naam kozen de Bocholtzse wandelliefhebbers op zaterdag 12 juli 1969 tijdens de oprichtingsvergadering. Met die nieuwe naam was de wandelvereniging NOAD, die staat voor N(ooit) O(phouden) A(ltijd) D(oorgaan), opgericht. Elke zondag zijn nu velen NOAD-leden in kleine groepjes op pad tijdens wandelingen in het Zuidlimburgse, in de Belgische of Duitse grensstreek. De leden wonen niet alleen in Bocholtz, maar komen ook uit andere plaatsen in Limburg en zelfs ver daarbuiten.