Facebook Image
foto: Björn SavelbergBjörn Savelberg

De eerste wandeltocht, de Keiendorptocht, in ons jubileumjaar is succesvol verlopen. We hebben veel complimenten in ontvangst mogen nemen van de deelnemers over de route en over de verzorging. Het aantal deelnemers van 483 over alle afstanden is zoals gebruikelijk bij deze eerste tocht in het voorjaar. Op meerdere plaatsen worden dan wandelingen georganiseerd en kunnen wij toch op een groot deel rekenen op onze tocht.

Björn Savelberg

De routes gingen in deze grensstreek over paden die bij velen onbekend zijn. Om te kunnen genieten van vergezichten zijn de wandelaars wel op de proef gesteld door de beklimmingen. Sommige stijle heuvels moesten overwonnen worden om daarna, soms op een bankje, te kunnen genieten van de mooie natuur die dan aan je voeten ligt.

We hadden maar een enkele ruime rustpost met veel ruime zitplaatsen, goede toiletvoorzieningen en ruime sortering drank met soep en broodjes. De vla hebben we tot 2 keer toe moeten aanvullen en die viel bijzonder goed in de smaak.

Bedroefd over het ontvallen van ons trouwe lid en vrijwilliger/deelnemer aan al onze wandelingen, hebben we een plekje ter nagedachtenis bij het start-eindpunt ingericht voor onze vriend Sjef Peters die afgelopen woensdag bij een trainingstocht in elkaar is gezakt. Na hulpverlening en medische ingreep heeft hij dit helaas niet overleefd. Woensdag 3 april hebben wij afscheid van hem genomen.