Facebook Image

De 3de van de serie "zaterdag over de grens". Het zonnetje stond al aan de hemel en de rijp lag nog op de velden. Dan is het genieten. Zeker in de Voerstreek.

Prachtige uitzichten bij een heerlijke temperatuur. In de dalen was het nog rond het vriespunt. Ook nu weer menigeen al in de korte broek en hemdsmouwen. Ons hebben ze toch nog niet kunnen verleiden.

Er waren veel wandelaars gekomen om te genieten van dit prachtig gebied dat bekend staat bij velen om het mooie gebied. Helaas is ook bekend dat de bewegwijzering niet al te best is en ook, ja zelfs wij, ons tot 2 maal toe verlopen hebben. Het is steeds op de hoede blijven en dan nog gebeurd het. Het kan echter de pret niet drukken want het gaat om het genieten en niet om het aantal stappen.

Nu even rust.....wat heet rust? Carnaval is komend weekend en dan valt er weinig te wandelen maar wel erg veel te stappen. Niemand hoeft dan bang te zijn voor het vochtverlies want drank is er in overvloed. Zorgen voor te weinig beweging is er ook al niet alhoewel we wel nu al uitkijken naar de volgende wandeltocht.