De laatste Woensdagtocht van dit seizoen

De wandeling bestaat uit een lus van 5 en een lus van 10 km. Het is mogelijk deze 2 lussen met elkaar te verbinden waardoor er een afstand van 15 km ontstaat.

LET OP: Er is een ander start- en eindpunt:

Brasserie Perron 4, Stationstraat 20, 6369 VJ Simpelveld (bij station Simpelveld)

Parkeren is mogelijk en gratis op de volgende lokatie's.

• Bij het station
  • Op 500 m afstand, bij de brandweerkazerne
  • Op 800 m parkeerterrein bij de Driesprong en vakantiepark

De Woensdagwandelingen zijn uitermate geschikt voor iedere wandelaar, kinderen en senioren. De routes worden gemarkeerd door pijlen met het opschrift en logo van wsv NOAD en met een wit markeringslint met het opschrift van onze sponsor Rabobank.

Voor al onze woensdagtochten is er géén eigen rust- of verzorgingspost onderweg. Wel is er een mogelijkheid op de route om bij een café een versnapering te gebruiken. Dit is tevens de gelegenheid voor een sanitaire stop.

De route is naast de markering te downloaden op uw mobieltje of op een GPS. Uiteraard is het ook mogelijk om de beschrijving van beide routes te printen en als afdruk mee te nemen. Hiervoor kunt u de route als kaartje, als routebeschrijving én als gids met de bezienswaardigheden onderweg printen. De route staat op routeYou en kunt u ook via de routeYou app op uw telefoon plaatsen (vanuit de appstore) en online volgen. Klik op onderstaande links en u kunt de routes afdrukken

Inschrijfgeld: € 2,50 waarbij leden van de KNVB een reductie ontvangen van € 1,--

Bij de inschrijftafel kunt u nadere info krijgen over al onze tochten of over de vereniging. Er zijn stickers te koop voor € 0,25 en er is een IVV stempel te verkrijgen. Bij inschrijving wordt een gratis versnapering voor onderweg aangeboden.

De starttijd is vanaf 8 uur tot 13 uur voor de 15 en 10 km. De 5 km kan tot 14 u starten.

Wij hopen dat u van de wandeling geniet en u te kunnen begroeten bij de inschrijving.