Wat houdt een lidmaatschap bij NOAD in ?

• Ieder lid is verplicht medewerking te verlenen aan de organisatie van ONZE wandeltochten
  • Elk nieuw lid heeft recht op een GRATIS T-shirt.
  • Elk lid ontvangt GRATIS bij het bereiken van de:
    1.000 km een standaard met gegraveerd plaatje met “NOAD 1.000 km"
    5.000 km een strip met “5.000 km", het geen op de standaard geplakt kan worden.
    10.000 km een strip + WAARDEBON van € 5,00
    15.000 km alleen een strip
    Bij elke 5.000 km meer bekijkt het bestuur wat men kan geven
    Uiteraard dienen de afgestempelde wandelboekjes bij het bestuur te worden afgegeven voor km telling het geen afgelegd dient te zijn nadat men NOAD-lid is geworden.
  • Elk lid krijgt een ATTENTIE aangeboden bij:
    huwelijk, geboorte v.e. kind, 25 – 40 – 50 – 60 jarig huwelijk, 25 – 40 jarig ambtsjubileum, bij langdurige ziekte
  • Elk lid kan GRATIS deelnemen aan de Keiendorptocht, resp. het voorlopen.
  • Elk lid kan profiteren van een REDUCTIE van € 3,00 resp. € 7,00 (inschrijving zonder resp. met herinnering) bij deelname aan de Mergellandroute .
  • leder jaar wordt er een bustocht georganiseerd die GRATIS is voor leden (incl. inschrijfgeld, excl. drank e.d.)
  • De jaarlijkse feestavond of barbecue is geheel GRATIS.
  • De jaarlijkse vrijwilligersavond voor iedereen die als vrijwilliger heeft meegewerkt aan de organisatie van een of meerdere van onze wandeltochten is geheel GRATIS.
  • U ontvangt het clubblad NOADvertentie.
  • Tegen inlevering van een volle verkregen NOAD stempelkaart krijgt u € 5,00 met een max van 2 kaarten per jaar.

Contributie (per 1.1.2018)

Er zijn drie mogelijkheden

1 - Contributie € 22,00 per jaar incl. het standaardlidmaatschap KWBN.
Hier zijn aan verbonden alle rechten en plichten van het NOAD lidmaatschap.
Verder ontvangt men de wandelvoordeelkaart van de KWBN voor een korting van € 1,00 op het inschrijfgeld van wandeltochten, het landelijk wandelprogramma en 5x per jaar het magazine Wandelen.

2 - Contributie € 17,00 per jaar incl. het basislidmaatschap KWBN.
Hier zijn aan verbonden alle rechten en plichten van het NOAD lidmaatschap.
Verder ontvangt men de wandelvoordeelkaart van de KWBN voor een korting van € 1,00 op het inschrijfgeld van wandeltochten.

3 - Contributie € 12,00 per jaar.
Hier zijn aan verbonden alle rechten en plichten van het NOAD lidmaatschap.
Men is geen lid van de KWBN en kan dus op wandeltochten ook geen aanspraak maken op een korting van € 1,00 op het inschrijfgeld.

Betaling van de contributie geschiedt door automatische afschrijving via de RABObank reknr. NL59RABO0107980363, BIC code: RABONL2U tnv Wandelvereniging NOAD Bocholtz.

Opzeggen van het lidmaatschap kan tot uiterlijk 1 november van het lopend jaar UITSLUITEND bij Jos Geurts van de ledenadministratie, telefonisch: 0031455213470; schriftelijk: per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..